1

Baseus sklopivi ventilator stražnjeg sjedala

Dostupnost: 2 na zalihi

SKU: 10298033

Kratki opis

 

★ USPOREDITE S OSTALOM PONUDOM I UVJERITE SE DA JE OVO NAJBOLJA I NAJPOVOLJNIJA PONUDA ZA VAS!!!! ★

2 na zalihi

Količina

139,00 Kn

OPIS PROIZVODA:
Baseus Sklopivi ventilator stražnjeg sjedala je mala vjetrenjača namijenjena za ugradnju na naslon za glavu.

Konstrukcija vjetrenjače opremljena pričvrsnom obujmicom dizajnirana je za uporabu tijekom vožnje i tijekom klasične uporabe kod kuće. Odgovarajući položaj postolja omogućuje i praktično postavljanje ventilatora na radni stol tijekom rada.

Vjetrenjača ima tri načina rada koje možemo lako prilagoditi našim potrebama. Ovisno o temperaturi u automobilu ili sobi, možemo regulirati snagu ventilatora iz blagog povjetarca, kroz lagani vjetar do jakog povjetarca.

Dizajn ventilatora dizajniran je za uporabu tijekom vožnje, stoga njegova jedinstvena struktura omogućuje preklapanje do 2 cm. Vjetrenjaču ćemo staviti na ovaj način, jednostavno i jednostavno, u mali bočni džep ili pretinac za rukavice u automobilu.

Obim rada vjetrenjače je nizak, što značajno povećava udobnost i kod vožnje automobila i tijekom našeg rada. Stvorena razina buke je 25 decibela, što je manje u odnosu na redovne razgovore.

Napajanje je ožičeno, vjetrenjača radi neposredno nakon spajanja kabela na izvor napajanja.
Set uključuje kabel s univerzalnim USB priključkom i duljinu od 150 cm, što je dovoljno za povezivanje ventilatora s auto punjačem.

Ventilator Baseus je tih, kompaktan i funkcionalan uređaj koji će vam omogućiti da u svakom toplom ljetnom danu uživate u svakom užitku.

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% original
– Tiho (glasnoća 25 dB)
– Kompaktan
– Tri načina rada
– Dimenzije: 15,5 x 14 x 12,8 cm
– Snaga: 3.6W
– Napon: 5V / 1A

SET SADRŽI:
1 x ventilator za naslanjač za glavu
1 x 150 cm USB kabel

GARANTIRANO NAJPOVOLJNIJA OPCIJA ZA VAS U HRVATSKOJ!!!!!

(vidi slike)

VRH