1

BASEUS TM01 2-PORT USB auto punjač + FM TRANSMITER 2 u 1 proizvod

Dostupnost: 3 na zalihi

SKU: 10298091

Kratki opis

 

★ USPOREDITE S OSTALOM PONUDOM I UVJERITE SE DA JE OVO NAJBOLJA I NAJPOVOLJNIJA PONUDA ZA VAS!!!! ★

3 na zalihi

Količina

149,00 Kn

OPIS PROIZVODA:

Najnovija inačica Bluetooth FM odašiljača Baseus koristi se za prijenos zvukova s mobilnih uređaja opremljenih bluetoothom na zvučnike automobila pomoću ugrađenog radija – pomoću radio valova.

Zahvaljujući ovom rješenju, čak i stari auto za radio (bez bluetooth-a ili mp3 – čak i kasete) može raditi kao moderan glazbeni uređaj ili služiti kao zvučnik tijekom vožnje.

Još jedna prednost je mogućnost reprodukcije glazbe s USB flash pogona. Ovaj je model također opremljen LED zaslonom i potenciometrom s integriranom multifunkcijskom tipkom. Dodavanjem ovih elemenata u potpunosti je eliminirana potreba za instaliranjem dodatne aplikacije na telefon jer su svi potrebni elementi za rad odašiljača na njegovoj ploči.

LED zaslon koristi se za podešavanje frekvencije i praćenje stanja napunjenosti baterije. Djeluje na temelju Bluetooth 4.2 tehnologije i algoritama za smanjenje digitalnog šuma, zahvaljujući kojem je preneseni zvuk najviše kvalitete. Zahvaljujući ovom predajniku moći ćete bežično slušati glazbu na svom telefonu, kao i iz aplikacija kao što su: OpenFM, Spotify, Youtube.

Uređaj je konstruiran na način da odgovara većini verzija utičnica za upaljač za cigarete.

Punjač je opremljen s dva USB priključka 2.4A visoke performanse. Napredni sustav upravljanja energijom osigurava optimalnu struju punjenja, što osigurava stabilan i siguran rad, uklanjajući rizik od oštećenja uređaja koji se puni. Moderan dizajn uređaja uklopit će se u bilo koji interijer.

OSOBINE PROIZVODA:
– 100% izvornik
– Integrirani čitač mikro SD kartica
– Gumbi za mijenjanje pjesme
– Integrirani HD mikrofon
– Inteligentno punjenje
– Ulazni napon: 12-24V
– Izlazni napon: 5V / 2.4A
– Kompatibilnost s iOS-om, Androidom
– Pakirano u originalnu ambalažu

SET UKLJUČUJE:
1 x utovarivač Rock TM01

GARANTIRANO NAJPOVOLJNIJA OPCIJA ZA VAS U HRVATSKOJ!!!!!

(vidi slike)

VRH