HOFI PRO+ iPhone 11 PRO max

HOFI GLASS PRO+ kaljeno staklo za iPHONE 11 PRO MAX

Dostupnost: 2 na zalihi

SKU: 10298298

Kratki opis

Kristalno čisto kaljeno staklo koje savršeno odražava prikazane boje i ne utječe na osjetljivost dodira. Izrađena je od lakog i brušenog stakla debljine 0,26 mm. Ima površinsku tvrdoću (nivo otpornosti) 9H, zbog čega je izuzetno otporan na ogrebotine čak i kad je u kontaktu s oštrim predmetima (nož, ključevi). Pored toga, prekriven je oleofobnim premazom koji minimizira broj otisaka prstiju ili drugih nečistoća. Hofi Pro + savršeno štiti vaš vrijedni ekran tijekom ekstremnih padova. Instalacija je izuzetno jednostavna i pristupačna za svakog korisnika.

* Staklo / folija se izrezuju samo na ravnom dijelu zaslona s naglašenom strukturom, u skladu s praznim uzorkom koji je pripremio proizvođač navedenog modela telefona. Samo takvo rezanje folije / stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim priborom.
** Zbog različitog glodanja rubova zaslona, osjetljiv zračni halo može nastati oko zaslona nakon postavljanja zaštitnog filma / stakla na ekran! To je prirodna situacija i ovisi o samom ekranu.
*** Fotografije proizvoda su ilustrativne, ovisno o veličini, čaša se može pakirati u različito pakiranje.

UPUTE ZA SASTAVLJANJE:
1) Započnite postavljanje u kupaonici odmah nakon kupke – vodena para će apsorbirati svu prašinu iz atmosfere i neće vas ometati tijekom instalacije.
2) Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, a zatim je polirajte suhom krpom.
3) Premaz ugradite jednako ravnomjerno – možete ga postaviti s dvije trake trake, zalijepivši ih na stranu uređaja.
4) Riješite se mjehurića zraka pravilnim guranjem cijele stvari u kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj što bolje veže za ekran.

OSOBINE PROIZVODA:
– 100% izvornik
– tvrdoća 9H
– Izrežite na ravni dio zaslona
– 2.5D brušeni rubovi imaju lijep osjećaj
– Dodatni olefobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije: 140x65mm
– Pakirano u originalnu ambalažu

UKLJUČENO:
1 x Hofi staklo Pro +
1 x alkoholna krpa
1 x suha krpa

2 na zalihi

Količina

69,00 Kn

VRH