Novo
9

SPIGEN ALM GLASS FC kaljeno staklo za iPHONE 11 PRO MAX

Dostupnost: 2 na zalihi

SKU: 10298357

Kratki opis

Kaljeno staklo revolucionarnom metodom ugradnje – ako ste se dosad plašili ovim aspektom koristeći kaljeno staklo, vaši problemi su tek riješeni!

Kaljeno staklo iz serije AlignMaster iz tvrtke Spigen osigurano je montirajućim okvirom savršeno rezanim na prednjoj strani telefona zahvaljujući kojem ga možete savršeno pozicionirati na ekranu. Proizvođač je pojednostavio način sklapanja do te mjere da je potpuno intuitivan za svakog korisnika.

Glass FC AlignMaster proizvod je koji je savršeno prilagođen zaslonu vašeg uređaja, opremljen poklopcem, futrolom.
Potpuni poklopac koji se naizmjenično naziva i Case Friendly znači da je staklo izrezano kako se ne bi zakačilo za kućište, što sprečava slučajno ljuštenje stakla.

Kaljeno staklo debljine 0,3 mm ima površinsku tvrdoću od 9H, što je gotovo maksimalan rezultat stupnja otpornosti na ogrebotine.
Dodatni oleofobni premaz sprječava prekomjerne otiske prstiju ili drugih nečistoća te štiti od dodatnih ogrebotina.
Minimalistički dizajn s preciznim izrezima i kristalnom prozirnošću osigurava nevjerojatno uranjanje u uređaj, olakšavajući zaboravu da imamo staklo na sebi, što nam daje dodatnu zaštitu.

* Staklo ima najširi mogući Case Friendly die, što znači da će biti kompatibilna s većinom slučajeva na tržištu i sa svakom futrolom tvrtke Spigen.
** Zbog različitih glodanja rubova zaslona, osjetljiv zračni halo može nastati oko zaslona nakon postavljanja zaštitnog filma / stakla na zaslon. To je prirodna situacija i ovisi o samom ekranu.

UPUTE ZA SASTAVLJANJE:
1) Započnite postavljanje u kupaonici odmah nakon kupke – vodena para će apsorbirati svu prašinu iz atmosfere i neće vas ometati tijekom instalacije.
2) Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, a zatim je polirajte suhom krpom.
3) Postavite okvir za pozicioniranje na prednju stranu telefona
4) Zalijepite čašu i riješite se mjehurića zraka, pažljivo gurajući cijelu stvar kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj što bolje veže za ekran.

OSOBINE PROIZVODA:
– 100% ORIGINAL SPIGEN!
– Pakirano u originalnu ambalažu
– tvrdoća 9H
– 2.5D brušeni rubovi imaju lijep osjećaj
– Dodatni oleofobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije: 151x72mm

SET UKLJUČUJE:
1 x Spigen Glass FC AlignMaster
1 x krpa od mikrovlakana
Krpa natopljena alkoholom
1 x Ljepljiva traka

2 na zalihi

Količina

149,00 Kn

VRH