12

SPIGEN MANNHART B203 TRAVEL MUG termosica (BIJELA)

Dostupnost: 1 na zalihi

SKU: 10298032

Kratki opis

Da, brand Spigen nije samo najbolji gadget za pametne telefone i tablete, već i napredne termalne šalice i termos.

Mannhart B203 iz Spigena teži samo 212g, s termalnom šalicom od 500ml i termosom za putovanje u jednom. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika posebno pripremljenog za pohranu hrane (18/8, uzorak 304).
Termos boca s dvostrukom brtvom sprječava istjecanje. Poklopac ima zatvarače kojima se može rukovati jednom rukom bez problema. Osim zasuna, tu je i kopča koja osigurava poklopac od slučajnog otvaranja.
Vakuumska izolacija, zahvaljujući dvostrukim zidovima termos, osigurava da temperatura ostaje do 6 sati za vruće i do 24 sata za hladna pića. Proizvod se proizvodi bez uporabe bisfenola-A (BPA)

Od početka svakog dizajna Mannhartove šalice ili boce, najvažnija stvar je higijena. Sve elemente čaše i njenog poklopca možete lako oprati. Nema udubljenja, nema zatvorenih prostora, nema labavih dijelova koji se mogu izgubiti … Samo odvrnite čep i operite pod tekućom vodom ili stavite u perilicu posuđa.

Svaki termalni šalica Spigen Mannhart, zahvaljujući svojim estetskim kvalitetama, savršen je za ured ili konferenciju. Njegova delikatna linija i zanimljive boje bit će izvrsni kako u službenoj, tako i u privatnoj uporabi.

ZNAČAJKE PROIZVODA:

★100% original
★Pakirano u originalnom pakiranju
★Moderan
★Visokokvalitetni nehrđajući čelik
★Super svjetlo
★Jednostavan za uporabu
★Dugotrajna temperatura

SET SADRŽI:

1 x Spigen Mannhart termalna šalica

★ USPOREDITE S OSTALOM PONUDOM I UVJERITE SE DA JE OVO NAJBOLJA I NAJPOVOLJNIJA PONUDA ZA VAS!!!! ★

1 na zalihi

Količina

159,00 Kn

VRH