1

SPIGEN GLAS.TR premium kaljeno staklo za iPHONE 11 PRO

Dostupnost: 4 na zalihi

SKU: 10298301

Kratki opis

Kristalno čisto kaljeno staklo koje savršeno odražava prikazane boje i ne utječe na osjetljivost dodira. Izrađena je od obrađenog i ojačanog kaljenog stakla debljine 0,2 mm. Ima površinsku tvrdoću (nivo otpornosti) 9H, zbog čega je izuzetno otporan na ogrebotine čak i kad je u kontaktu s oštrim predmetima (nož, ključevi). Osim toga, prekriven je posebnim nano premazom koji štiti ekran od ostavljanja otisaka prstiju ili druge prljavštine. Glas.TR savršeno štiti vaš vrijedni ekran tijekom ekstremnih padova. Instalacija je izuzetno jednostavna i pristupačna za svakog korisnika.

* Staklo / folija se izrezuju samo na ravnom dijelu zaslona s naglašenom strukturom, u skladu s praznim uzorkom koji je pripremio proizvođač navedenog modela telefona. Samo takvo rezanje folije / stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim priborom.

** Zbog različitih glodanja rubova zaslona, osjetljiv zračni halo može nastati oko zaslona nakon postavljanja zaštitnog filma / stakla na zaslon. To je prirodna situacija i ovisi o samom ekranu.

UPUTE ZA SASTAVLJANJE:
1) Započnite postavljanje u kupaonici odmah nakon kupke – vodena para će apsorbirati svu prašinu iz atmosfere i neće vas ometati tijekom instalacije.
2) Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, a zatim je polirajte suhom krpom.
3) Premaz ugradite jednako ravnomjerno – možete ga postaviti s dvije trake trake, zalijepivši ih na stranu uređaja.
4) Riješite se mjehurića zraka pravilnim guranjem cijele stvari u kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj što bolje veže za ekran.

OSOBINE PROIZVODA:
– 100% izvornik
– tvrdoća 9H
– 2.5D brušeni rubovi imaju lijep osjećaj
– Dodatni olefobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije: 140x65mm
– Pakirano u originalnu ambalažu

SET UKLJUČUJE:
1 x Spigen Glas.TR Tanko staklo
1 x Vlažna krpa
1 x suha krpa
1 x traka

4 na zalihi

Količina

139,00 Kn

VRH